Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Národní protidrogová centrála

Národní protidrogová centrála SKPV PČR

Mapa odhalených varen a pěstíren

banner varny.png

Aplikace zobrazuje na geografickém podkladu informace o odhalených laboratořích na výrobu metamfetaminu a odhalených pěstírnách netechnického konopí. Bližší informace naleznete v tiskové zprávě.

Minimální detail zobrazení/anonymizace polohy je na katastrální území obce. Tato oblast je vyznačena barvou odpovídající počtu odhalených varen nebo pěstíren dle přiložené legendy, jde o tzv. choropletické zobrazení. Čím tmavší barva je, tím je větší tento počet. Uživatel si může zapínat zobrazení pouze varen, pěstíren nebo obou sledovaných entit. Mapa umožňuje hledat zájmovou lokalitu pomocí integrovaného vyhledavače adres. Mapu lze posouvat a zoomovat. Aplikace je určena pro osobní počítače (PC), operační systém Windows/Linux a libovolný moderní internetový prohlížeč.

Data jsou shromažďována centrálně za celou Policii ČR na Národní protidrogové centrále SKPV, a to vždy s měsíční periodou. Publikovány jsou vždy celkové údaje od začátku roku do aktuální doby.

Aplikace nepracuje s osobními údaji ani dalšími informacemi z trestního řízení, tudíž nehrozí žádné nebezpečí úniku citlivých dat.

vytisknout  e-mailem