Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Málem skončil v řece

VSETÍNSKO: Řidič opřel auto o zábradlí mostu a ještě potom nadýchal. 

V sobotu brzy ráno skončil v Rožnově pod Radhoštěm řidič se Škodou Octavia opřený o zábradlí mostu nad řekou. Vyvázl s lehkým zraněním. Po nehodě řidič nadýchal přes dvě promile.

Devětadvacetiletý řidič z Rožnovska nezvládl v sobotu ráno chvíli před třetí hodinou ráno vozidlo Škoda Octavia. Jel v Rožnově pod Radhoštěm po ulici Palackého směrem ke křižovatce u Aeroplánu. Vyjel ale vpravo na krajnici. Na situaci reagoval strhnutím řízení. Vozidlo se dostalo do smyku, dále do protisměru, až narazilo bokem do zábradlí mostu nad řekou Bečva vlevo v původním směru jízdy. Řidič utrpěl lehké zranění, které si vyžádalo odvoz na ošetření. Policisté při zjišťování okolností této nehody u řidiče provedli dechovou zkoušku. Přístroj ukázal na hodnotu 2,03 promile, proto policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz. Sčítali i škody. Na vozidle činí škoda devadesát tisíc korun a na zábradlí mostu dalších padesát tisíc korun.

Policisté nadále zjišťují informace k této dopravní nehodě. Zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

25. června 2018, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem