Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Majitel přišel o střešní box z vozidla

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež střešního boxu; Vandal poškodil auto; Obviněný a jeho komplic se vloupali do stánku s občerstvením 

Krádež střešního boxu
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci ze zaparkovaného vozidla v ulici Bělehradská odcizil střešní box zn. Thule a dva příčníky zn. Thule. Majiteli tak způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.

Vandal poškodil auto
V průběhu noci dosud neznámý pachatel v ulici Vojanova poškodil zaparkované vozidlo Š-Octavie II RS, kdy nezjištěným předmětem poškodil pravé zadní okno a způsobil v něm prasklinu. Předběžně odhadnutá škoda se pohybuje kolem 34 tisíc korun.

Obviněný a jeho komplic se vloupali do stánku s občerstvením
Policejní komisař sdělil obvinění mladistvému z trestného činu Krádeže. Obviněný se koncem měsíce září s dalším spolupachatelem vloupal do stánku s občerstvením u Nového rybníka v katastru obce Chlumec. Z toho stánku následně odcizili různé nealkoholické nápoje a pivo. Toto nebyl ovšem jejich jediný počin. Policistům se podařilo prokázat, že stejným způsobem se vloupali do prodejního stánku i v obci Malé Žernoseky a v Malém Březně. Zde si kromě alkoholu odnesli i kila uzenin. Celková škoda, kterou způsobili se pohybuje kolem 100 tisíc korun.

Ústí nad Labem 26. ledna 2023
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje
 

vytisknout  e-mailem