Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lyžař obtěžoval hosty restaurace

MOST - Popíjel v baru a poté bouchal do stolu; Republiková dopravní akce na Mostecku. 

Na ulici přišel o peněženku
O tom, že není radno si domů zvát cizí osoby, se o víkendu přesvědčil jeden mladý muž z Mostu. Doma nejprve s mladíky, které neznal, popíjel a poté, co jim pití došlo, šli ven. Venku jeden ze skupinky osob poškozenému vytrhl z ruky peněženku a poté všichni z místa utekli. Poškozený utrpěl hmotnou škodu ve výši 2 500 korun. Případem krádeže na osobě se nyní zabývají policisté z obvodního oddělení Most, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu.

Snowboardista v baru obtěžoval hosty
Na slušné chování zřejmě pozapomněl muž ve věku 35 let z Litvínovska. Ten měl minulý týden v jednom restauračním zařízení v Krušných horách incident s hosty podniku. Muž přišel do tamního baru a byl již zřejmě ovlivněn alkoholem. Zakoupil si alkoholické nápoje a poté měl začít napadat přítomné hosty a bouchat do stolu. Ačkoliv byl personálem na nevhodné chování upozorněn, tak na to nijak nereagoval. Nakonec ho zpacifikoval jeden z přítomných hostů, kterému asi došla trpělivost. Na místo byla přivolána policie a u muže provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 2,9 promile. Při eskortě byl muž na hlídku hrubý a  verbálně ji napadal.  Pokračoval i na policejním oddělení. Výtečník si od policie nyní převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Na množství vypitého alkoholu si vzpomněl, ale své eskapády v podniku si prý nepamatuje.

Osoby v autech se nepoutají
Republiková dopravní akce proběhla na silnicích mosteckého okresu. Byla zaměřena hlavně na kontrolu užívání bezpečnostních pásů řidiči a ostatními osobami ve vozidlech. Hlídky zastavily během dne celkem 26 motorových vozidel a odhalily 19 dopravních přestupků. Za 17 z nich policisté uložili řidičům pokuty ve výši 7 400 korun. Sedm řidičů nedodrželo stanovenou rychlost, 5 osob nebylo připoutaných, dvě vozidla vykazovala nevyhovující technický stav, pokutě neunikli dva chodci za porušení předpisů a policisté objevili i jednu hledanou osobu.

Poberta poškrábal v noci škodovku
Řádění neznámého poberty odhalil majitel osobního vozidla. V ulici na mosteckém sídlišti Liščí vrch zatím neznámý pachatel zřejmě v nočních hodinách poškodil zaparkovaný osobní automobil tovární značky Škoda. Vandal u vozu poškrábal nezjištěným předmětem lak na dveřích a blatníku. Poškozený motorista vyčíslil hmotnou škodu na částku 16 000 korun a věc ohlásil mostecké policii. 

Most 21. března 2018
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem