Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Lupič přepadl hernu

Ve středu 2. listopadu došlo v herně baru v ulici Na Spojce v Praze 10 k loupežnému přepadení. Případ vyšetřují kriminalisté Obvodního ředitelství policie Praha IV. 

Událost se stala krátce před desátou hodinou ráno. V tu dobu vstoupil do herny neznámý muž ozbrojený střelnou zbraní. Pětadvacetiletá barmanka mu tak ze strachu o svůj život vydala necelé tři tisíce korun a mobilní telefon. Hned poté místo opustil.
 
V průběhu vyšetřování tohoto případu kriminalisté zjistili, že zmíněná herna nebyla prvním podnikem, který tento muž navštívil. Ten den dopoledne před loupeží, a také krátce po loupeži, se ještě se svým společníkem pohyboval v prostorách dalších dvou heren v ulici Ruská a Vršovická. Tady ale naštěstí k žádnému loupežnému přepadení nedošlo.  
 
Kriminalisté v této souvislosti pátrají po dvou neznámých mužích ve věku kolem 25 let. Hlavní pachatel má střední, atletickou, přibližně 180 cm vysokou postavu a tmavé krátké vlasy. V době činu byl oblečen do tmavé zimní bundy s kapucí olemovanou kožešinovým límcem a modrých džínových kalhot. Na nohou měl světlé boty s výraznou špičkou a oranžovými tkaničkami. Na rukou měl černé rukavice. Ozbrojen byl pistolí.
 
Muž, který se pohyboval v jeho společnosti, má hubenou, přibližně 180 cm vysokou postavu a tmavší krátké vlasy. Oblečen byl do zelené mikiny se světlým potiskem kruhového tvaru na hrudi a modrých džínů. Na nohou měl černé boty. Hovořil česky bez přízvuku.
 
Jakékoliv informace k těmto dvěma mužům přijme Policie ČR na lince 158.
 
Kpt. Bc. Eva Stulíková 22.12.2011
 
Odkazy do noveho okna

Neznámý pachatel

Neznámý pachatel 

Detailní náhled

Oba podezřelí muži

Oba podezřelí muži 

Detailní náhled

Pachatel loupežného přepadení

Pachatel loupežného přepadení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem