Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení v Kralupech nad Vltavou

MĚLNICKO - Ještě téhož dne policisté podezřelého zadrželi. 

V neděli kolem 4. hodiny ranní došlo v Kralupech nad Vltavou k loupežnému přepadení. V blízkosti pěší lávky, nedaleko ulice Předmostí přistoupil neznámý muž se střelnou zbraní k poškozenému. Několikrát ho s ní udeřil do hlavy a odcizil mu finanční hotovost, různé vstupní a bankovní karty a osobní doklady.

Policisté po neznámém muži začali okamžitě pátrat. Pátrání jim však stěžoval fakt, že přepadený byl značně opilý. I přes tyto skutečnosti se jim podařilo ještě téhož dne ve večerních hodinách zadržet podezřelého muže. Po provedení všech potřebných úkonů ho obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu neoprávněné opatření, pozměnění a padělání platebního prostředku. Pětadvacetiletému cizímu státnímu příslušníkovi hrozí nyní trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci na vzetí obviněného do vazby. Soudce Okresního soudu Mělník návrhu státního zástupce však nevyhověl. Mladík byl propuštěn a trestní řízení proti němu bude vedeno na svobodě.

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí  PČR Mělník
1.10.2018

vytisknout  e-mailem