Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení v Hořovicích

BEROUNSKO – Policisté žádají veřejnost o pomoc. 

Berounští kriminalisté vyšetřují případ loupežného přepadení, ke kterému došlo dne 22. 5. 2017, v 11,00 hod. v Hořovicích. Lupič si vybral sazkovou kancelář v ulici 9. května, kam doslova vtrhl a na poškozenou mířil černou pistolí, kterou držel oběma rukama. Pod pohrůžkou namířené střelné zbraně se slovy „Dej sem peníze a dělej“, požadoval vydání finanční hotovosti. Poškozená však na nic nečekala a utekla se schovat do zázemí kanceláře. Pachateli se nepodařilo nic odcizit a s prázdnou utekl ve směru ke Kulturnímu středisku v ulici Nádraží, kde na základě svědeckých výpovědí měl pokračovat do ulice Na Hořičkách, kde na něj zřejmě čakal jeho komplic ve vínovém vozidle, se kterým odjeli neznámo kam.

Kriminalistům se podařilo zjistit, že pachatel měl nejméně patnáct minut před samotným přepadením postávat na rohu ulic 9. května a Zámecká.

K popisu pachatele lze uvést, že se mělo jednat o muže vysokého 175 – 180cm, štíhlé postavy, oblečen do tmavého oděvu. Při přepadení měl přes hlavu černou kapuci a přes obličej černý šátek nebo masku s motivem lebky. Mluvil česky bez přízvuku a bez vady řeči, jeho hlas působil mladě.

Vzhledem k tomu, že k loupežnému přepadení došlo za bílého dne a místem v tu dobu projížděly desítky vozidel a procházelo velké množství kolemjdoucích, žádáme kohokoliv, kdo by policistům mohl přispět informacemi spojenými s tímto případem, aby je sdělil na kterékoliv policejní služebně nebo na lince 158. Zároveň žádáme projíždějící řidiče, kteří mají ve svých vozidlech záznamová zařízení, aby je kriminalistům poskytli k provedení dalšího vyhodnocování a zmonitorování situace před, v době i po přepadení.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
25. května 2017

vytisknout  e-mailem