Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupežné přepadení v Doubravě

CHEBSKO – Pomozte při ztotožnění neznámého pachatele. 

Chebští kriminalisté se i nadále zabývají případem loupežného přepadení, ke kterému došlo v pátek 12. července 2019 v poledních hodinách v Aši – část Doubrava (o případu jsme informovali zde).

Dosud neznámý maskovaný pachatel s krátkou střelnou zbraní v ruce vstoupil do místní prodejny, mířil na obsluhu a požadoval vydání finanční hotovosti. Prodavačka mu z obavy o svůj život a zdraví vydala necelých 800 euro a muž poté utekl z prodejny pryč.

K popisu neznámého pachatele můžeme uvést, že se jednalo o muže, přibližně 170 – 175 centimetrů vysoké štíhlé postavy, bílé pleti a byl plešatý. Na nohou měl černé sportovní boty a přes ústa měl červený šátek. Na sobě měl specifické černé tepláky, které byly na pravé nohavici potištěny písmeny ACAB a v oblasti hýždí číslicemi 1312. Na černé bundě měl na obou rukávech dva bílé podélné pruhy a vlevo na hrudníku nápis Lonsdale. Z dosavadního šetření vyplynulo, že specifické tepláky, které měl pachatel na sobě, společnost nikdy nevydala, takže není vyloučeno, že si pachatel tyto nápisy na oblečení nažehlil sám.

Na nově zveřejněných kamerových záznamech je oblečení, které měl pachatel na sobě, velice dobře vidět. Zároveň by mohl být pachatel identifikován podle chůze či pohybů těla.

Kriminalisté tímto žádají občany o pomoc při ztotožnění muže na kamerovém záznamu. Zároveň žádají řidiče vozidel, kteří tak ještě neučinili a kteří mají ve svých automobilech kamerové zařízení a projížděli danou dobou tímto místem, aby se i oni přihlásili na linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu. Jejich kamerové záznamy by taktéž mohly přispět k objasnění tohoto případu.

nprap. Jakub Kopřiva
14. 10. 2019

vytisknout  e-mailem