Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupežné přepadení v centru - aktualizace

Nejdříve ho uhodili pěstí takovou silou, až upadl na zem. Poté mu dvojice odcizila veškerou hotovost, kterou měl u sebe. Pomůžete nám s pátráním? 

Od půlky května pátrají kriminalisté z Prahy I po dvou dosud neznámých podezřelých, kteří přepadli  dvaatřicetiletého muže ve Vodičkově ulici v Praze 1. Jeden z útočníků poškozeného udeřil pěstí, takovou silou až upadl na zem a druhý ho ihned zaklekl. Následně ho společně prohlédli a odcizili mu veškerou hotovost a mobilní telefon. Poté z místa oba i s lupem utekli. Poškozený utrpěl zranění, která si vyžádala lékařské ošetření.

Kriminalisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět dvojice i samotné loupežné přepadení. Pokud muže poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což pachatelům v případě prokázání viny hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 25. 5. 2022

Aktualizace - Jeden z podezřelých se přišel sám přihlásit na policejní služebnu, když se viděl v médiích. Druhého jsme již také ztotožnili. V současné chvíli probíhají standardní úkony trestního řízení. Děkujeme všem za pomoc při pátrání!!!
 
por. Mgr. Violeta Siřišťová - 26.5.2022
 

vytisknout  e-mailem