Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení v casinu

KLADENSKO - Pod pohrůžkou zbraně odcizili vyšší finanční částku.  

Kladenští kriminalisté v současné době prošetřují případ trestného činu loupeže,  kterého se dopustili dva dosud neznámí pachatelé.

V neděli 5. února 2017 krátce před šestou hodinou bylo oznámeno na linku 158 loupežné přepadení casina v Kladně v Ukrajinské ulici. Do prostoru herny vešli dva neznámí muži a byli ozbrojeni krátkou střelnou zbraní. Jeden z nich vešel za bar k obsluze a pod pohrůžkou zbraně ji donutil vydat z trezoru  vyšší finanční hotovost. Druhý z pachatelů postával s krátkou střelnou zbraní  v prostoru nedaleko herních automatů.

Po získání požadované finanční hotovosti utekli oba pachatelé z místa loupežného přepadení neznámo kam.

Kriminalisté nyní pátrají po pachatelích, kteří jsou podezřelí z trestného činu loupeže.

Jeden z pachatelů byl o výšce přibližně 170 cm, střední postavy a oblečen do tmavé bundy, džínových kalhot, na hlavě měl šedou kapuci a černou šálu přes obličej. Druhý z podezřelých  byl  vysoký asi  190 cm, střední postavy a oděn byl do džínových kalhot,  tmavé   bundy a na hlavě měl kapuci.

Policie vyzývá občany, kteří v neděli 5. února 2017 před šestou hodinou spatřili dvě podezřelé osoby pohybující se v blízkosti casina v Ukrajinské ulici v Kladně nebo na útěku, aby poskytli informace na linku 158 nebo na policejní služebnu. 

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

13. února 2017

vytisknout  e-mailem