Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Loupežné přepadení - nové informace

V Olšanech u Prostějova přepadli dva maskovaní muži poškozeného. 

Loupežné přepadení

Dne 10.7.2008 v 9.45 hodin došlo v obci Olšany u Prostějova k loupežnému přepadení poškozeného muže ze Šumperka. Poškozený se do této obce dostavil na inzerát ke sjednané koupi osobního automobilu zahraniční značky. Po příjezdu na místo po něm dva maskovaní muži požadovali hotovost, přitom na něj mířili střelnou zbraní. Peníze nezískali, jeden z pachatelů tedy nasedl do vozidla poškozeného se kterým odjel. Druhý pachatel byl na místě zadržen policejní hlídkou. Po odcizeném vozidle je vyhlášeno pátrání – Škoda Octavia, červené barvy, registrační značky SUI 55-11. Případem se intenzívně zabývají kriminalisté.

Dodatek 11.7.2008, 08.00 hodin
Policisté s velkým přispěním veřejnosti ve večerních hodinách vypátrali odcizené vozidlo Škoda Octavia. Auto pachatel odstavil v katastru obce Olšany u Prostějova v poli, bylo maskované křovím. Pátrání po vozidle je odvolané. Po provedení všech nezbytných a neodkladných úkonů bude auto navráceno zpět majiteli. Za spolupráci veřejnosti děkujeme. Po pachateli policisté nadále pátrají.

Dodatek 15.7.2008, 13.00 hodin
Kriminalisté zadrželi druhého muže podezřelého ze spáchání loupeže. Muž se podrobil výslechu, bylo mu sděleno obvinění z výše uvedeného trestného činu a v současné době probíhá dokazování. Vozidlo Škoda Octavia, červené barvy, které odcizil, bylo již vráceno majiteli. Policisté dají státnímu zastupitelství podnět na vzetí obviněného do vazby.

 

vytisknout  e-mailem