Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení bankovní pobočky v Č. Budějovicích

České Budějovice - Kriminalisté pátrají po muži na fotografii, který přepadl kolem páté hodiny odpoledne v Českých Budějovicích bankovní pobočku se zbraní v ruce v Jírovcově ulici. (Hl. schránka 974 221 116) 

foto pachatele LP bankovní pobočky Č.B. 18.6.2010foto pachatele LP bankovní pobočky Č.B. 18.6.2010

Dnes v 16:59 došlo v Českých Budějovicích k loupežnému přepadení bankovní pobočky GE Money bank. Do budovy pobočky na křižovatce ulic Na sadech a Jírovcova vstoupil nemaskovaný muž a u pracovnice na přepážce požádal o vydání peněz pod pohrůžkou střelné zbraně. Zatím neupřesněnou vydanou finanční hotovost vložil do plastového kufříku tmavě šedé barvy (kufřík na zbraň) a odešel ulicí Jírovcovou směrem k Riegrově ulici. Pachatel loupežného přepadení je muž ve věku 25-30 let, výšky kolem 170 cm, střední postavy, mluvící plynně česky. Muž byl oblečen do modrých riflových kalhot, béžové či tzv. khaki bundy s výrazným tmavým límcem. Pod bundou měl muž tmavý svetr či mikinu, vlasy kratší, tmavé a natužené či nagelované. Muž nesl při odchodu z banky pravděpodobně plastový kufřík na zbraň.


Policie na lince 158 přivítá jakoukoliv informaci od občanů k totožnosti muže na fotografii, k jeho pobytu či pohybu a také k jeho možnému pohybu v okolí banky v době loupeže či před ní.

 

Mgr. Jiří Matzner  pisjc@mvcr.cz

18. 6. 2010

vytisknout  e-mailem