Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupežné přepadení

Pražští kriminalisté pátrají po šestici dosud neznámých podezřelých, kteří fyzicky napadli muže a následně ho oloupili. 

Kriminalisté z pražské Palmovky pátrají po šestici útočníků, kteří v neděli dvacet minut před pátou hodinou ranní, v Husinecké ulici v Praze 3, fyzicky napadli a následně oloupili sedmadvacetiletého poškozeného. Celému incidentu předcházela slovní rozepře, mezi skupinkou podezřelých a poškozeným. Ten si chtěl celou situaci zaznamenat na svůj mobilní telefon, což vedlo k eskalaci a poškozený začal před skupinkou ustupovat a následně i utíkat. Útočnici ho pronásledovali a podkopli mu nohy, kdy upadl na zem. Okamžitě byl dosud neznámými muži fyzicky napaden několika ranami pěstí do hlavy a dále kopy do oblasti těla. Po napadení mu některý z útočníků odcizil peněženku a mobilní telefon. Poškozený utrpěl zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice.

Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, jak z celého incidentu, tak z nedaleké večerky, kde si byla skupinka nakoupit před samotným napadením.

Pokud podezřelé na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím neprodleně na linku 158. Děkujeme.

Celý případ kriminalisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 19. 1. 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem