Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

Včera, třicet minut po osmé hodině večer, došlo v Českých Budějovicích, v Dukelské ulici před domem čp. 8, k loupežnému přepadení.  

Včera, třicet minut po osmé hodině večer, došlo v Českých Budějovicích, v Dukelské ulici před domem čp. 8, k loupežnému přepadení. V uvedené době přistoupil k právě procházející 51leté ženě z Českobudějovicka dosud nezjištěný pachatel, který se poškozené snažil strhnout batoh černé barvy, který měla zavěšený na pravém rameni a o tento se následně s poškozenou přetahoval. Poté ženu odstrčil na zaparkované vozidlo, batoh jí z ramene strhnul a z místa činu prchnul směrem k ulici Lidická. V důsledku fyzického útoku utrpěla přepadená žena zranění spočívající v pohmoždění pravého zápěstí a pravého ramene, kdy ale lékařské ošetření odmítla. Škoda vzniklá odcizením činí 200 korun.
Z výpovědi poškozené vyplynulo, že pachatel byl muž bílé pleti, cca 190 cm vysoký, štíhlé postavy, oblečený do šedých kalhot a červené zimní bundy. Bližší popis pachatele není znám.
Českobudějovičtí kriminalisté, kteří intenzivně pátrají po pachateli tohoto loupežného přepadení, žádají širokou veřejnost o pomoc. Možná někdo v inkriminované době uvedenými místy, kde k loupeži došlo, procházel či projížděl automobilem a mohl pachatele spatřit před přepadením či po něm. Jakékoliv informace k tomuto případu je možné oznámit na kterékoliv policejní služebně či telefonicky na lince 158. Děkujeme.

vytisknout  e-mailem