Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupežné přepadení - aktualizace /video záznam/

Policisté hledají muže, který přepadl banku na Dejvické ulici. 

Včera chvilku před šestnáctou hodinou vyjížděli policisté spolu s kriminalisty do banky v Dejvické ulici, kde došlo k loupeži. Podle oznámení přišel do provozovny muž, který přistoupil k přepážce a podal zaměstnankyni lísteček s textem „Dej mi všechny peníze“. Svůj psaný požadavek navíc zdůraznil položením balíčku na přepážku s tím, že je to bomba. Poškozená se výhružky zalekla a v obavě o svůj život lupiči vydala několik desítek tisíc korun. Ten pak s lupem urychleně banku opustil, ale „bombu“ na místě ponechal.

Pyrotechnik, který se na místo události neprodleně po přepadení dostavil, konstatoval, že se nejedná o trhavinu ale o atrapu.

Kriminalisté, kteří pracují na objasnění tohoto případu, zajistili záběry podezřelého muže. Pokud ho poznáváte, prosím neváhejte a kontaktujte bezplatnou tísňovou linku 158.

Celá událost je v současné dobé prošetřována pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský – 17. února 2018

Aktualizace 21. února 2018 - Kriminalisté zabývající se případem, zajistili kamerový záznam podezřelého muže. Najdete ho pod článkem.

Popis osoby: Zdánlivé stáří 20 až 25 let. Štíhlá 175 - 180 cm vysoká postava.

por. Mgr. Jan Rybanský - 21. února 2018

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem