Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež ve večerce

Policisté pátrají po totožnosti muže podezřelého z přepadení večerky v Praze 3. 

Na Tři krále odpoledne přepadl zatím neznámý lupič večerku v Biskupcově ulici v Praze 3. Maskovaný vešel do prodejny kolem čtrnácté hodiny a zamířil rovnou k pokladně. Na ženu za pultem pak namířil krátkou střelnou zbraň, pravděpodobně pistoli, a požadoval po ní vydání hotovosti. Peněz se však nedočkal, neboť mu je odmítla vydat, a tak s nepořízenou obchod ve spěchu opustil.

Popis podezřelého: Muž světlé pleti ve věku kolem 28let, 180-185cm vysoký, střední postavy. Oděn do modré bundy s kapucí na hlavě, pod ní černá čepice a na obličeji rouška černé barvy s piktogramy několika listů marihuany v barvě duhy. Na nohou měl šedé kalhoty a světlé, možná oranžové sportovní boty s emblémy zn. Adidas. V pravé botě byla navlečena tkanička reflexně červené, v levé botě reflexně žluté barvy. Na zádech měl střední batoh (působí jako z režného plátna – retro styl) šedavé nebo khaki barvy, který je celý lemován úzkým proužkem v barvě nevyčiněné kůže.

Ačkoli byl muž maskován, věříme, že by mohl být poznán pro nápadné boty, batoh a také roušku. Pokud máte informace k případu nebo znáte totožnost podezřelého, kontaktujte linku 158.

Podezřelý je ozbrojen a při zadržení by mohl být nebezpečný. Pokud bude dopaden a odsouzen, hrozí mu desetiletý trest odnětí svobody.

 por. Mgr. Jan Rybanský – 8. leden 2021

Odkazy do noveho okna

foto - batoh

foto - batoh 

Detailní náhled

foto - rouška

foto - rouška 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem