Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupež

Písek – Dva muži měli cizince oloupit o několik tisíc korun. 

Písečtí policisté přijali ve středu 17. dubna nad ránem oznámení od cizince (1977), kterého měli oloupit dva muži o několik tisíc korun. Muž vyrazil v úterý 16. dubna po práci do baru v Čechově ulici. V provozovně ho kolem půl čtvrté ráno oslovili dva muži, kteří po něm nejprve požadovali menší obnos peněz, což odmítl. Na to měli agresoři zareagovat tím, že poškozeného vytáhli ven z baru až před lékárnu, povalili ho na zem a měli o oloupit o ledvinku, kterou měl na sobě kolem pasu. Cizinec měl v ledvince finanční hotovost, osobní doklady i platební karty.

Mělo se jednat o dva muže kolem třiceti let, tmavší pleti, kteří hovořili česky. Jeden z útočníků byl vyšší, asi 170 centimetrů vysoký, hubený a na tváři měl strniště. Druhý měřil asi 160 centimetrů, silnější, statnější postavy. Oba muži měli tmavé vlasy.

Z místa činu muži po loupeži utekli ulicí Čechova směrem k Novému mostu, u kina zřejmě odbočili doleva a napadenému, který je pronásledoval, zmizeli z dohledu.

Obracíme se na případné svědky, kteří se touto lokalitou ve středu 17. dubna okolo čtvrté hodiny ranní pohybovali a mohli si pachatelů všimnout, aby neváhali a obrátili se s informacemi na policisty.

Případ dále prošetřují písečtí kriminalisté.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

18. dubna 2019

vytisknout  e-mailem