Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Liberecký policista je součástí týmu České juniorské reprezentace v jízdě v boulích

KRAJ - Prap. Ladislav Král z Odboru cizinecké policie Liberec se účastní přípravy a závodů evropských pohárů a v týmu působí jako servisní technik a support. 

Krajské ředitelství policie Libereckého kraje má ve svých řadách nejen policisty, kteří se zabývají vyšetřováním trestné činnosti, pátráním po osobách, zajišťováním bezpečnosti a veřejného pořádku, apod.,  ale i policisty, kteří se ve svém osobním volnu aktivně věnují výchově mládeže.

Jedním z nich je i policista z Odboru cizinecké policie Liberec prap. Ladislav Král, který působí u Policie České republiky již od roku 2002,  je součástí týmu České juniorské reprezentace v jízdě v boulích - moguls, kde již druhým rokem působí jako technik a support týmu. Od malička se sám lyžování aktivně věnoval. Nyní je přínosem týmu po boku své manželky, bývalé reprezentantky v jízdě v boulích, která své zkušenosti předává mládeži z pozice trenérky.

Již třetím rokem působí jako trenér mládeže v TJ Bižuterie Jablonec nad Nisou, v oddílu akrobatického lyžování. ZermattZermatt

V loňském roce se jako servisní technik účastnil závodu evropského poháru České juniorské reprezentace ve Švédsku. V letošním roce ve dnech 22. - 29. října byl součástí týmu ve švýcarském Zermattu při přípravě reprezentace na zimní sezónu 2017 - 2018.
V lednu 2018 bude následovat závod evropského poháru ve francouzském Megéve a v dalších měsících závody v Rakousku a ve Švýcarsku.

U příležitosti výčtu těchto událostí poděkovala Česká reprezentace vedení Krajského ředitelství policie Libereckého kraje a vedení Odboru cizinecké policie Liberec, které umožňuje účast tohoto policisty na přípravě a závodech evropských pohárů České juniorské reprezentace i v rámci služebních povinností.
 

15.11.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem