Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Lahví vodky dostal do hlavy

Policisté hledají muže, který hodil láhev vodky a trefil do hlavy muže, který jel kolem na koloběžce. 

Policisté z místního oddělení Smíchov řeší případ ublížení na zdraví a výtržnictví, který se stal v Praze 5 na Andělu. Muž, který stál na ulici, sebral ze zemně láhev vodky, kterou hodil do silnice. V ten okamžik místem projížděl muž na koloběžce, kterého trefil do hlavy a způsobil mu zranění v obličeji. Zraněnému na místě pomohli lidé, kteří šli kolem. Do kontaktu s ním přišel i podezřelý, který mu koloběžku podal a ironicky mu řekl, ať si na ni dává pozor nebo mu ji někdo ukradne. Pak z místa odešel.

Policisté v rámci práce na případu dohledali muže, který byl na místě s podezřelým, ale jeho výslech nepřinesl informace k totožnosti podezřelého. Podle svědka podezřelý mluvil česky bez přízvuku a měl světlé vlasy střižené takzvaně na pankáče. Mohlo by se jednat o narkomana nebo alkoholika. Tuto cestou se proto obracíme na veřejnost, jestli na záběrech z kamer někdo muže pozná, ať se ozve na linku 158.

Za trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí v případě dopadení a odsouzení pachateli až tříletý pobyt za mřížemi.

Případ se stal 8. listopadu 2019 v 21 hodin.

kpt. Jan Daněk – 1. 4. 2020

Odkazy do noveho okna

2 lahev2

2 lahev2 

Detailní náhled

3 Podezřelý

3 Podezřelý 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem