Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krumpáčem poškodil auto

LOUNY - Vandal způsobil poničením vozidla stotisícovou škodu... 

Již minulý čtvrtek řádil dosud nezjištěný vandal v žatecké ulici Pod Střelnicí. Pozdě večer se tam zaměřil na zánovní zaparkované osobní vozidlo zn. Peugeot 3008. Zřejmě se rozhodl vybít si na autě svoji agresivitu a na místo již přišel s nekalým úmyslem vůz poškodit. Přinesl si totiž krumpáč, se kterým několikrát udeřil do střechy vozu. Nakonec nářadí ponechal zaklíněné ve střeše auta a z místa zmizel. Na vozidle způsobil promáčknutí a proděravění střechy včetně vnitřního obložení. Škoda byla vyčíslena na 100 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a po pachateli pátrají. Pokud jej dopadnou, obviní a soud uzná jeho vinu, hrozí mu podle zákona až jeden rok odnětí svobody.

Z Tatinné zmizel nakladač

O víkendu se vydal krást do obce Tatinná na Lounsku dosud nevypátraný zloděj. Z neuzamčené stodoly, která se nachází na volném pozemku, odcizil kolový nakladač Caterpillar 242B v předběžné hodnotě 420 000 Kč. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže s trestní sazbou odnětí svobody na jeden rok až pět let. Po pachateli pátrá.

Odcizil desítky parfémů

V sobotu, krátce po poledni, zavítal dosud nezjištěný pachatel do jedné prodejny drogerie v Lounech. Vyhlédl si tam parfémy různých značek a následně je bez použití násilí odcizil z regálů. Aniž by krádež prodavačky zpozorovaly, zloděj z prodejny odešel. Způsobená škoda byla odhadnuta na 12 706 Kč. Případ šetří policie jako trestný čin krádeže.

Další zprávy vyjdou až ve čtvrtek 8. dubna 2010 !

Louny, 6. dubna 2010

    

vytisknout  e-mailem