Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Kriminalisté vyšetřují brutální napadení ženy

KARLOVARSKÝ KRAJ - Zadržen byl 23 letý muž. 

Ve středu dne 21. března 2018 ve večerních hodinách došlo v Karlových Varech k brutálnímu fyzickému napadení 43 leté ženy. Ženské volání o pomoc zaslechla sousedka, která ihned přivolala policejní hlídku. Policisté vzápětí dorazili na místo, kde se jim podařilo zabránit v dalším fyzickém napadání ženy. V bytě byl zadržen 23 letý muž, který následně skončil v policejní cele. Kriminalisté se případem usilovně zabývají a s ohledem na počáteční fázi prověřování nemůžeme v současné době sdělit žádné bližší informace.

VIDEO

Doplnění informace:

Ve čtvrtek dne 22. března 2018 v dopoledních hodinách kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání 23 letého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu Vraždy ve stádiu pokusu. Brutálnímu fyzickému napadení ženy měla předcházet jejich slovní rozepře. Napadená žena utrpěla vážná zranění. Na místo jí byla ihned přivolána Zdravotnická záchranná služba a do jejího příjezdu policisté ženě poskytovali první pomoc.

Vyšetřovatel během dnešního dne podá podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému u soudu trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

nprap. Kateřina Krejčí
22. 3. 2018

Doplnění informace:

Soudce dnes poslal obviněného muže do vazební věznice, kam byl následně policisty eskortován.

nprap. Kateřina Krejčí
23. 3. 2018

vytisknout  e-mailem