Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kriminalisté se při šetření trestné činnosti obracejí na veřejnost

VŠEPADLY - Zloději se vloupali do stodoly, ze které odcizili dva motocykly Jawa a další věci. Kriminalisté hledají případné nové majitele motocyklů, které pocházejí z trestné činnosti, aby se obrátili na tísňovou linku policie 158 a sdělili informace důležité pro trestní řízení. 

     Domažličtí kriminalisté se při šetření majetkové trestné činnosti obracejí na veřejnost. V blíže nezjištěné době od 1. října 2019 do 4. ledna 2020 došlo ke vloupání do objektu bývalé zemědělské usedlosti (stodoly) na samotě Košenice u obce Všepadly. Dosud nezjištění pachatelé se vloupali do stodoly, ze které odcizili jednosedadlový motocykl tovární značky Jawa 50 typ 555 vínové barvy a registrační značky KT 77-26, který byl částečně bez kapotáže. Dále byl ukraden motocykl tovární značky Jawa 50 typ 05 červené barvy a registrační značky KT 12544. Dále pachatelé odcizili  samotný motor k motocyklu Jawa 50 typ 05, stojanovou kotoučovou brusku Primex, dvacetilitrový kanystr s motorovou naftou a třídílný hliníkový žebřík. Fotografie odcizených věcí nejsou k dispozici.
     Kriminalisté hledají případné nové majitele výše uvedených motocyklů, které tedy zřejmě pocházejí z trestné činnosti, aby se obrátili na tísňovou linku policie 158 a sdělili informace důležité pro trestní řízení.

por. Mgr. Dagmar Brožová
24. ledna 2020

vytisknout  e-mailem