Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kriminalisté pátrají po pachateli trestného činu znásilnění

LOUNY – Máte ve své paměti důležité informace? 

Lounští kriminalisté prověřují zvlášť závažný zločin znásilnění. Ten se měl stát dne 22. srpna v časovém rozmezí od 20:50 do 21:15 hodin v blízkosti silnice 226 vedoucí z Podbořan na Vroutek. Zhruba 200 metrů (směrem na Vroutek) za objektem firmy s názvem Izopol měl muž nečekaně přistoupit k poškozené, kterou měl fyzicky donutit, aby mu byla takzvaně po vůli.

V souvislosti s pátráním po pachateli tohoto závažného mravnostního deliktu žádají kriminalisté širokou veřejnost o pomoc. Prověřování případu ukázalo, že v době činu místem projížděla vozidla. I přes časový odstup by kriminalistům velmi pomohly kamerové záznamy právě z těchto vozidel nebo případné svědectví účastníků silničního provozu.

Podle svědeckých výpovědí by se mělo jednat o muže ve věku okolo 35 let, vysokého 175 cm, střední postavy, má mít velmi krátce střižené světlé vlasy. V době spáchání činu byl oblečen do bílého trička a světle šedivých kraťasů.

S informacemi, které by dopomohly dopadení muže, se veřejnost může obrátit na linku 158 nebo přímo na pracovníka služby kriminální policie a vyšetřování tel. 727 838 058. Popřípadě informace předat na nejbližší policejní služebně.

Zároveň chceme upozornit veřejnost, že se podle našich informací jedná o ojedinělý případ.


nprap. Mgr. Irena Pilařová
Oddělení tisku a prevence Louny
email: krpulk.kr.pis.ln@pcr.cz
mobil: 724 155 239
20. září 2018

vytisknout  e-mailem