Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kriminalisté hledají svědky konfliktu

ÚSTÍ NAD LABEM - Občané, viděli jste v neděli muže s přezdívkou Rambo? 

Kriminalisté šetří úmrtí muže, který byl v centru Ústí nad Labem na místě veřejnosti přístupném nalezen bez známek života. Oznámení policisté přijali před půlnocí dne 16. září 2018. Předběžné výsledky z místa nálezu a ohledání těla nenasvědčovaly o cizím zavinění na smrti zemřelého.

Dnes proběhla soudní pitva, jejíž předběžné výsledky prozatím nestanovily přesnou příčinu úmrtí muže. Ke konečnému vyjádření soudního lékaře je potřeba dalších zkoumání z oboru toxikologie a histologie.

V průběhu počátečního šetření kriminalisté zjistili poznatek, který by mohl směřovat ke spáchání možného trestného činu v souvislosti se zemřelým mužem (známým pod přezdívkou Rambo). Z tohoto důvodu se policisté obracejí na občany se žádostí o pomoc.

Pohyb muže známého pod přezdívkou Rambo byl zaznamenán v cca 17:00 hodin, kdy přecházel ulici Revoluční ve směru od Lidického náměstí k bývalému autobusovému nádraží. Tam se měl pohybovat spolu s dalšími osobami – dle svědků se mělo jednat o bezdomovce. Mezi osobami údajně došlo k hádce a fyzickému napadení.

Kriminalisté žádají občany, kteří se pohybovali v neděli 16. září 2018 v době mezi 17:00 – 23:00 hodin poblíž bývalého autobusového nádraží v Ústí nad Labem a viděli tam muže s přezdívkou Rambo, aby jim poskytli svědectví. Důležití jsou zejména svědci, kteří zaznamenali nějaký konflikt mezi osobami. Informace přijmeme na lince 158 případně na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme.


por. Alena Bartošová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
18. září 2018


 

vytisknout  e-mailem