Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Ústecka

ÚSTÍ NAD LABEM - Napadení v centru města, vloupání do baru a okradená spící žena. 

Ústečtí policisté šetří případ napadení v centru města. V sobotu 30.6. kolem třetí hodiny ráno dosud neznámý pachatel před barem Rock Caffe napadl 20letého muže. Pachatel k němu zezadu přistoupil a teleskopickým obuškem jej udeřil do hlavy. Zraněný muž upadl na zem a na chvíli ztratil vědomí. Při nekontrolovatelném pádu si zlomil palec na ruce. Poté, co se probral, tak dojel do nemocnice na ošetření. Po prvotním ošetření jej lékař nechal na pozorování hospitalizovat. V současné době policisté pátrají po pachateli a svědcích. Rovněž budou vyhodnocovat kamerového záznamy.

Vloupání do baru
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v sobotu v dopoledních hodinách vloupal do baru v ulici Moskevská. Po překonání dveří zámku z baru odcizil cigarety a alkohol. Ještě se pokusil vypáčit automat na šipky, což se mu nepodařilo a automat tím poškodil. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 11 tisíc korun.

Žena byla ve spánku okradena
Dosud neznámý pachatel první červencový den v ranních hodinách ve vlaku jedoucího z Prahy do Ústí nad Labem využil spánku poškozené a okradl jí. Bez jejího povšimnutí jí rozepnul kabelku a z ní odcizil peněženku s doklady, platebními kartami a finanční hotovostí. Poškozená tak přišla o 3 600 korun.

Ústí nad Labem 2. července 2018
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem