Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Vykradená garáž; Z kufru zmizela taška; Podvod s dávkami... 

Vykradená garáž

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do řadové garáže. Odcizil sadu pneumatik nezjištěné značky včetně hliníkových disků, stojan na pneumatiky a dvě horská kola. Celková škoda je předmětem dalšího šetření, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

Z kufru zmizela taška

     Tepličtí policisté prošetřují krádež pánské tašky, ke které došlo ve středu v podvečer v garážích obchodního centra. Poškozenému zmizela z nezamčeného zavazadlového prostoru jeho zaparkovaného auta příruční taška s doklady, klíči, penězi a platebními kartami. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Podvod s dávkami

     Z přečinu podvodu byla obviněna 38letá žena, která při uplatnění žádosti o příspěvek na bydlení v zákonné lhůtě neoznámila příslušnému úřadu ukončení nájemního vztahu k bytu v Teplicích. Tím zavinila, že jí byla neoprávněně přiznána a vyplacena vyšší sociální dávka, než na jakou měla nárok. Na příspěvcích na bydlení se obohatila o více jak třináct tisíc korun, pokud bude uznána vinnou, hrozí jí za podvod až dva roky za mřížemi.

Přišel o kolo

     O jízdní kolo v hodnotě sto korun přišel muž, který včera po poledni přijel do Dubí a svůj bicykl nechal opřený venku před domem. Využil toho neznámý lapka, který mu kolo ukradl, policisté případ prošetřují jako přestupek proti majetku.

20. 7. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem