Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Vykradená auta; Neplatí alimenty; Recidivista zase kradl. 

Vykradená auta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se ve středu večer vloupal v Teplicích do zaparkovaného auta. V Trnovanech rozbil okno vozidla a ze zavazadlového prostoru odcizil dvě vrtačky. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

     K vloupání do auta došlo ze středy na čtvrtek i v Bílině, kde neznámý zloděj vnikl do zaparkované dodávky, ze které si odnesl platební terminál, v tomto případě se škoda vyšplhala přes dvanáct tisíc korun. Pokud se podaří pachatele těchto činů dopadnout, hrozí jim až dvouletý pobyt za mřížemi.

Neplatí alimenty

     Z přečinu zanedbání povinné výživy byl obviněn 26letý muž, který neplatí alimenty na své nezletilé dítě. Oprávněné osobě dluží přes 13 tisíc korun, pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, mohl by jít až na rok do vězení.

Recidivista zase kradl

     Až tříleté vězení hrozí 47letému recidivistovi, který v teplické prodejně drogerie odcizil dva dámské parfémy. Se zbožím v hodnotě šest set korun bez zaplacení odešel, včera mu policisté sdělili podezření z přečinu krádeže.

19. července 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem