Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Teplicka

TEPLICKO - Vykradená dílna; Vloupání do aut... 

Vykradená dílna

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Újezdečku vloupal do dílny v oploceném areálu. Odnesl si sadu kol z lehkých slitin a několik balení dlažby, celková škoda byla vyčíslena na více jak 15 tisíc korun. Vzhledem ke spáchání zločinu krádeže v době nouzového stavu hrozí pachateli v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

Vloupání do aut

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného vozidla. Prohledal celé auto včetně zavazadlového prostoru, nenašel ale nic cenného a místo činu opustil s prázdnou. Škoda za zničené okénko byla vyčíslena na dva tisíce korun, po zloději teď pátrají policisté.

     Auto vykradl neznámý lapka také v Trnovanech, uvnitř ukradl dálkové ovládání ke garáži a hever, celková škoda byla vyčíslena na necelých pět tisíc korun. Také další auto bylo o víkendu vykradeno v Trnovanech, zloděj si odnesl autorádio a kolečkové brusle, při vloupání navíc poškodil stahovací střechu, celkovou škodu majitel vyčíslil na téměř 11 tisíc korun. I v těchto případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí pachateli až osm let za mřížemi.

Zloděj poškodil automat

     Jen pár mincí odcizil neznámý zloděj z automatu umístěného v samoobslužné myčce na Teplicku. Z pokladničky vzal pouze pár desítek korun, poškozením automatu ale způsobil škodu kolem sedmi tisíc korun. Policisté případ prověřují jako zločin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení s ohledem na vyhlášený nouzový stav až osmileté vězení.

26. října 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem