Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍN - Oznamovatelům zmizely věci v řádech tisíců. 

Je v pátrání !

VARNSDORF – Varnsdorfští policisté od minulého týdne prověřují případ možného krádeže, ke kterému mohlo dojít ve Varnsdorfu v Čelakovické ulici. Na zdejší komunikaci majitel přes noc odstavil osobní automobil zn. VW Golf v hodnotě 130 tisíc českých korun. Když se na místo odstavení druhý den brzy ráno vrátil, vůz už bohužel nenašel.

Nezaplacený nákup

DĚČÍN – Od dvaadvacátého září letošního roku šetří podmokelští policisté nezaplacený nákup v děčínském nákupním centru. Vykutálená zákaznice si na prodejní ploše obchodu vybrala vystavenou kosmetiku, bižuterii a cukrovinky v celkové hodnotě přes osm tisíc českých korun. Prostorem pokladen ovšem prošla bez zaplacení, a tak posléze skončila v rukou pracovníků ostrahy. Nezaplacený nákup je policisty řešen ve zkráceném přípravném řízení s ohledem na přečin krádeže.

Že by podvod ?

RUMBURK - Rumburští policisté minulý týden přijali trestní oznámení o možném podvodu na internetu. Nabídka prodeje osobního automobilu zn. Audi A3, vyvěšená na stránkách internetového bazaru, zaujala mladého muže ze Šluknovského výběžku letos v září. Po zkontaktování prodejce odeslal na uvedený účet 162 tisíc českých korun, avšak zaplacený vůz doposud neobdržel a prodejce se zatím neozval. Nepříjemnost tak skončila pod drobnohledem strážců zákona, kteří nepříjemnou událost prověřují s ohledem na přečin podvodu.

Je to pryč !

DĚČÍN – Děčínští policisté čelí od uplynulého víkendu možným přečinům porušování domovní svobody, krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ke kterým mohlo dojít v Boleticích  nad Labem. Z odstaveného osobního automobilu zmizely během noci ze soboty na neděli třiadvacátého září letošního roku věci v hodnotě tří tisíc českých korun. Mezi nimi notebook a několik platebních karet, které si jejich majitel zanechal odložené v autě. Navíc došlo i k poničení auta, což se promítlo do celkové výše škody, která se zatím pohybuje u částky osmi tísíc českých korun.  

Děčín  25.září 2017

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem