Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krátké zprávy z Děčínska

DĚČÍN - Rychlou jízdou poničil parkující auta. 

Došlo i na nákup

DĚČÍN – Děčínští policisté od konce letošního srpna prověřují informace spojené s možným přečinem krádeže, ke kterému mohlo dojít v restauraci nedaleko kruhového objezdu v Děčíně. Její návštěvnice krátce před půlnocí nemohla dohledat ani firemní mobilní telefon, ani svou peněženku s platební kartou a osobními doklady. O chvilku později bohužel navíc čelila i zjištění, že její platební kartou byly provedeny nákupy. V konečném součtu se v policejním protokolu objevila částka 5.400,- Kč, která položila základ zahájení úkonů trestního řízení.

Skočil po basičce

DĚČÍN - Podmokelští policisté v těchto dnech prověřují okolnosti případu, který se stal v obchodním domě v Děčíně na sklonku letošního srpna v noci. Muž si měl vyčíhnout chvilku a z automatu na výkup lahví odebrat přepravku s prázdnými lahvemi. I s ní se pak dal na útěk. Daleko ovšem neutekl. Pracovníci ostrahy si vykutáleného zákazníka všimli a včas zakročili. Oznámenou událost prověřují s ohledem na přečin krádeže ve druhém odstavci, jelikož mládenec už několik přešlapů na svém kontě má …

Hledáme traktor

VELKÝ ŠENOV - Velkošenovští policisté prvního září letošního roku vyhlásili celostátní pátrání po traktoru zn. Zetor 3011 s českolipskou státní poznávací značkou. Zemědělský stroj byl od sedmnáctého srpna letošního roku volně odstaven v Dolní Poustevně – Markéta. Jeho majitel jeho ztrátu ocenil na pětatřicet tisíc českých korun. Strážci zákona případ prověřují s ohledem na přečin krádeže.

Neubrzdil to …

DĚČÍN – Dopravní policisté od prvního září letošního roku šetří okolnosti dopravní nehody v Děčíně v Kladenské ulici. Řidič osobního automobilu se vlivem své jízdy krátce po dvacáté hodině střetl se zde parkujícími vozidly.  Nejdříve škrtnul zpětným zrcátkem o jedno z nich. Posléze narazil do dalšího, které se vlivem nárazu posunulo na další a tak se stalo i s dalšími. Po ohledání místa dopravní nehody  policisté zjistili, že řidič má na svědomí devět poničených vozidel, což odpovídá škodě ve výši 224.000,- Kč. Ke zranění osob nedošlo. Na místě události vyzvali řidiče k provedení orientační dechové zkoušky, kterou podstoupil. Byla pozitivní. Současně s ním provedli také orientační test na návykové látky, který odhalil, že řidič  je pod jejich vlivem. Lékařské vyšetření odmítl. Kromě toho má ještě vysloven platný zákaz řízení. Další jízda mu byla zakázána a v současné chvíli nedávný incident prověřují ve zkráceném přípravném řízení s podezřením na přečiny maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Děčín 3.září 2017

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem