Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krást měl zaměstnanec

TEPLICKO - Zneužil svého postavení v práci; Do vězení se mu nechtělo a další zprávy. 

Krást měl zaměstnanec

     Z přečinu krádeže byl obviněn 29letý muž, který pracoval ve firmě na Teplicku. Je podezřelý, že zneužil svého postavení v zaměstnání a na přelomu března a dubna odcizil z kasiček v kanceláři finanční hotovost 125 tisíc korun. Pokud případ skončí u soudu a bude uznán vinným, hrozí mu s ohledem na výši způsobené škody až pětileté vězení.

Do vězení se mu nechtělo

     Až o dva roky může soudce prodloužit pobyt za mřížemi 23letému muži, který byl odsouzen k osmiměsíčnímu vězení, protože opakovaně porušoval uložený zákaz řízení motorových vozidel. Recidivista, který už stál v minulosti pětkrát před soudem, bez závažného důvodu nenastoupil výkon trestu, proto po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Po měsíci byl dopaden a dodán do vězení, nyní byl obviněn z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, kterého se dopustil tím, že se vyhýbal trestu. 

Vykradené záchody

     Sanitární techniku v hodnotě dvacet tisíc korun měl ukrást neznámý pachatel z areálu v Teplicích. V době od května do července zmizely z nově zrekonstruovaných neuzamčených toalet dvě umyvadla, boiler, výlevka a čtyři toaletní mísy. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, pátrají.

Z chatky zmizel žebřík

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Novosedlicích vloupal do zahradní chatky. Odnesl si skládací hliníkový žebřík v hodnotě přes čtyři tisíce korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

17. 7. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem