Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pozná je někdo? Aktualizace

HRADECKO - Osoby na snímku, by mohly pomoci objasnit krádež. 


Aktualizace: Policistům se podařilo trojici osob ztotožnit. Bližší informace zde. Spis jsme předali svitavským kolegům k dořešení.
Děkujeme za spolupráci.

por. Iva Kormošová, 23.7.2018, 14.00

Ve středu 13.6. hodinu po poledni došlo na jedné z benzínových čerpacích stanic v Hradci Králové ke krádeži peněženky. Zatím neznámý pachatel vnikl do otevřené a nestřežené kanceláře a z kabelky položené na židli odcizil peněženku. Zaměstnankyně benziny, která se z kanceláře vzdálila na 5 minut, přišla kromě hotovosti i o platební karty a kartu pojišťovny. Vše v hodnotě  necelých 2000 korun. V tu dobu, kdy pravděpodobně ke krádeži došlo se z kamerových záznamů zjistilo, že v prodejně byli tři lidé. Muž a dvě ženy, kteří by mohli poskytnout informace ke krádeži a tím ji pomoci objasnit.
Policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádež a neoprávněné opatření platebního prostředku, za což pachateli hrozí až 2 roky vězení.

Jelikož neznáme totožnost těchto tří osob, žádáme je, tak i veřejnost, která je pozná, aby zavolali na linku 158, nebo se dostavili na jakoukoliv policejní služebnu.

por. Iva Kormošová
27.6.2018, 12.00

vytisknout  e-mailem