Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Králíkárna zela prázdnotou

DĚČÍN - Už došlo i na králíky ! 

Bez králíků

RUMBURK – Na sklonku jara došlo i na králíky ! Policisté z Rumburku vyjížděli sedmnáctého června letošního roku na pozemek v Jiříkově, na který je přivolal starší muž.  Ze zdejších králíkáren během červnové noci zmizelo nejen patnáct králíků, ale i jejich krmení.  Oznamovatel postrádá i dvoukolou káru. Chybějící zvířectvo společně s věcmi, které nejsou k nalezení, ocenil jejich majitel na čtyři tisíce českých korun. Nepříjemnost šetří rumburští strážci zákona s ohledem na přečin krádeže.

Řeší se nejen ztráty

DĚČÍN - Pod drobnohledem děčínských policistů skončilo oznámení o možném černém odběru elektřiny v Tržní ulici v Děčíně. V době od konce dubna 2014 do poloviny května letošního roku pravděpodobně docházelo k neoprávněnému odběru elektrické energie, které v současné chvíli prověřují děčínští policisté. Škoda, kterou mohla distribuční společnost utrpět, je v tuto chvíli nad hranicí pěti tisíc českých korun. Podle prvotních informací dosáhla několika set tisíc českých korun. Případ šetří s ohledem na přečin krádeže.   

Je to padělek !

DĚČÍN – Značková obuv přilákala začátkem letošního května zájem zákazníka z Děčína. Rozhodl se pro nákup sportovních bot. Přistoupil k jejich nákupu skrze internet a z peněženky vylovil částku převyšující šest a půl tisíce českých korun. Závozník přivezl zásilku  letošního dvacátého května. Po rozbalení však přišlo zklamání. Místo originálu se v krabici nacházely laciné padělky. Nepříjemnost místní policisté prověřují s ohledem na přečin porušení práv k ochranné známce a jiným označením.

Našly se opodál

VARNSDORF – Varnsdorfští policisté pracují na oznámení šluknovského obchodníka, který se na ně obrátil dvacátého června letošního roku. V časných ranních hodinách zmizelo z varnsdorfského  pozemku v ulici Petra Bezruče dvanáct kusů okrasných květin v hodnotě 2.160,- Kč. Do oka jim padly především fuchsie, million bells  a petúnie. O den později sdělili strážci zákona podezření ze spáchání přečinu krádeže  dvojici mužů. Těm hrozí trest odnětí svobod v řádech měsíců až několik let.  

Zůstal …

DĚČÍN – Dílo se zřejmě nezdařilo... V noci z neděle na pondělí dvacátého června letošního roku padl los na černého VW Passata s českými registračními značkami, parkujícího na Teplické ulici v Děčíně.  Jeho majitel se  po příchodu k napadenému autu obrátil na policisty. Ačkoliv z auta nic nezmizelo, na místě činu byly nalezeny stopy po násilné manipulaci. Oprava poničených částí vozu vyjde zhruba na čtyři tisíce českých korun. Případ je prověřován místními policisty s ohledem na přečin krádeže.

 

Děčín, 24. června 2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem