Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zabezpečte se! Chraňte majetek sobě i svým sousedům

Ms kraj – Nový celorepublikový preventivní projekt na ochranu majetku 

Také policisté Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje se nedávno zapojili do nového celorepublikového projektu s názvem „Zabezpečte se! Chraňte majetek sobě i svým sousedům“. Projekt zaměřený na problematiku majetkové kriminality realizuje Policie České republiky ve spolupráci s Ministerstvem vnitra České republiky. Reaguje na nové trendy vloupání do obydlí. Jeho cílem je informovat veřejnost o možnostech a způsobech řešení zabezpečení prostřednictvím mechanických zábranných a zámkových systémů, v kombinaci s elektronickou ochranou. Dalším cílem je vzbudit u majitelů objektů odpovědnost k vlastnímu majetku, zájem o jeho zabezpečení, a také o dění v bezprostředním okolí (pohyb podezřelých osob, vozidel).

Hlavním nástrojem projektu je mobilní aplikace „Zabezpečte se“, která je dostupná ke stažení na Google Play nebo na App Store. Je určena široké veřejnosti a má poskytnout poradenství (informace, návody), jak zabezpečit svůj majetek.

Moravskoslezští policisté o projektu informují také vedení jednotlivých měst a obcí s nabídkou účasti na preventivním projektu.

Další informace o projektu jsou k dispozici na sociálních sítích a webových portálech.
(http://www.policie.cz/clanek/novy-preventivni-projekt-na-ochranu-majetku.aspx)

Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
por. Mgr. Lukáš Kendzior
11. ledna 2019

vytisknout  e-mailem