Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vloupání do chatek

ÚO Bruntál - i odcizené topné spojky a uzemňovací kabely 

Zapomněl si tašku na toaletě
Cesta do zaměstnání se ve čtvrtek 11.8.2011 prodražila 39letému muži, který jel vlakem z Krnova do Bruntálu. Při cestě navštívil toaletu, kde si zapomněl ledvinku s doklady, mobilním telefonem, fotoaparátem a finanční hotovostí 1 200 Kč. Celou událost zjistil až v práci, když chtěl jít na oběd. Neznámý nálezce ledvinku prozatím nevrátil a zřejmě si ji přisvojil.
 
Ze stolárny odcizil pokladničku a kreditku
Pro pokladničku a kreditní kartu si přišel dosud neznámý pachatel v době od 9. do 11.8.2011 do stolárny v Břidličné. Násilně vnikl do objektu a odcizil příruční pokladnu s finanční hotovostí 4 500 Kč a platební kartou. Svým jednáním majiteli způsobil škodu ve výši nejméně 5 500 Kč.
 
Z vlaku odcizil topné spojky a uzemňovací propojky
V Krnově ve firmě na ulici Vrchlického v době od 26.7. do 11.8.2011 odcizil pachatel ze čtyř železničních vozů, které byly určeny k opravě, čtyři topné spojky a deset uzemňovacích propojek. Tímto protiprávním jednáním způsobil škodu ve výši25 tisíc Kč.
 
Vloupání do chatek v Mezině
V zahrádkářské kolonii v Mezině navštívil dvě z chatek nezvaný host. V době od 9. do 11.8.2011 vnikl pachatel násilně do dvou objektů, které prohledal. V jedné chatě odcizil finanční hotovost 80 Kč a v druhé vzal televizor, konzervy, cukrovinky, rajčata, sirup, piva a další věci v hodnotě 5 tisíc Kč. Celková škoda se vyšplhala přes 9 tisíc Kč. 
                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr♦mvcr.cz
12.8.2011
 
 

vytisknout  e-mailem