Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Slavnostní oceňování

Bruntál - v prostorách krásného a historického kostela sv. Ducha v Krnově proběhlo slavnostní oceňování policistů a občanské zaměstnankyně 

V krásných a historických prostorách kostela Sv. Ducha v Krnově se dne 30. 11. 2016 uskutečnilo slavnostní oceňování policistů a občanské zaměstnankyně územního odboru policie Bruntál.

Reprezentativní prostory dodaly důstojnosti setkání vedení územního odboru v čele s vedoucím plk. Ing. Radovanem Krygelem s oceněnými policisty a zaměstnanci a podtrhly slavnostní předvánoční atmosféru. Pozvání na slavnostní akt přijal také náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje plk. Mgr. Radím Daněk, náměstci hejtmana Moravskoslezského kraje Ing. Jaroslav Kania a Jan Krkoška, kolegové z Polska a další hosté z řad místních správ a samospráv, integrovaného záchranného systému a rodinní příslušníci oceněných.

Udílení ocenění zahájil náměstek ředitele plk. Mgr. Radím Daněk, který zhodnotil letošní rok, vyzdvihl profesionální práci všech a poděkoval podřízeným za odvedenou práci a jejich rodinám za zajišťování podpory a zázemí. 

ocenění 2016

 

Po krátkém hudebním vystoupení začalo samotné oceňování. Ohodnocení převzali ti nejlepší policisté z územního odboru z řad pořádkové, dopravní policie a služby kriminální policie a vyšetřování a to celkem devět policistů a jedna občanská zaměstnankyně. Při této příležitosti jsme také předali medaile Policie České republiky. Tři policisté a jedna policistka obdrželi Čestnou medaili Policie České republiky, dvanáct policistů obdrželo Medaili Policie České republiky za věrnost II. a III. stupně.

ocenění 2016

 

V samotném závěru oceňování byla vyhlášena nová kategorie a to sportovec roku. Dva policisté a jedna policistka obdrželi ocenění za vynikající výsledky při letošních fyzických prověrkách.  

Nevšední atmosféru slavnostního odpoledne umocnilo vystoupení pana varhaníka Jiřího Foltýna, který několika skladbami rozezněl kostelní varhany a také vystoupením dívčího kvarteta Babyflet ze Základní umělecké školy Krnov.

Závěrem plk. Ing. Radovan Krygel poděkoval všem policistům, občanským pracovníkům za jejich svědomitou práci a samosprávně za spolupráci. Se všemi zúčastněnými se rozloučil s přáním klidných vánočních svátků a úspěšného vstupu do roku nového.

komisař por. Bc. Pavla Jiroušková

2. 12. 2016     

vytisknout  e-mailem