Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

Přepadení na ulici, krádeže a další víkendové zprávy. 

Krádež vozidla

Dosud neznámý pachatel vnikl otevřenými vraty do garáže rodinného domu v obci Konice a odcizil zde zaparkované motorové vozidlo Peugeot 205. Vozidlo bylo odemknuté a klíče se nacházely uvnitř. Majitel škodu na odcizeném autě odhaduje na 30 000,- Kč.

Přepadení na ulici

Dne 17.1.2009 kolem 02.10 hodin došlo v Prostějově na ulici Křižkovského k přepadení mladé ženy (1984). Dosud neznámý pachatel přistoupil k poškozené zezadu, udeřil ji pěstí a snažil se odcizit její kabelku. Když žena nechtěla kabelku pustit, ještě jednou ji udeřil do hlavy a kabelku odcizil. Žena přišla o peněženku s finanční hotovostí 1 200,- Kč, osobní doklady a platební kartu. Ke zranění mladé ženy při napadení naštěstí nedošlo.

Vloupání do automatu na kávu

Neznámý pachatel v Kulturním domě na ulici Komenského v Prostějově vypáčil a vytrhl přední dvířka automatu na teplé nápoje, poté násilím vytrhl mincovník s drobnými mincemi v hodnotě 800,-Kč, které odcizil. Při krádeži poškodil plastový výdejník nápojů s napouštěcí hubicí, zásobník na suroviny a dvířka automatu. Způsobil tak škodu v celkové výši 34 000,- Kč. K poškození automatu došlo v blíže neurčené době ze dne 15.1. na 16.1.2009.

Krádež jízdního kola

Neznámý pachatel vnikl do sklepních prostor domu na ulici V. Ambrose v Prostějově a ze společné kolárny odcizil dámské horské jízdní kolo. Majitelce vznikla škoda 12 000,- Kč.

vytisknout  e-mailem