Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní pes Yago našel část lupu

Bruntál - ukradli železné trubky a lano 

Část lupu našel policejní pes Yago
Vrbenští policisté šetří krádež hliníkových trubek a 18 metrového železo-hliníkového lana z areálu firmy v Mnichově. Dosud neznámý pachatel poškodil v době od 29. do 30.6.2010 plot do areálu firmy a odcizil jak lano, tak železné trubky o váze 100 kg. Na místo krádeže byl nasazen i policejní psovod se služebním psem Yagem, který vypracoval stopu v délce 450 metrů, na které nalezl smotané lano. Způsobená škoda činí kolem 10 tisíc Kč.

Yago a lup.jpgYago a lup.jpg

 
 
Někteří jezdí pod vlivem alkoholu
Včera 1.7.2010 v průběhu dopravně bezpečnostní akce policisté zjistili čtyři řidiče, kteří požili alkohol před jízdou. Naměřené hodnoty se pohybovaly od 1,14 do 0,10 promile. Třem řidičům byl na místě zadržen řidičský průkaz.
Ve Starém Městě jel v ranních hodinách 53letý muž s vozidlem Octavia. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 1,14 promile. Chvíli na to další policisté při kontrole 28letého řidiče , který jel s vozidlem Honda v Lomnici, mu naměřili 0,44 a následně 0,43 promile. 
Dalšího řidiče pod vlivem alkoholu policisté zjistili v Malé Morávce. Půl hodiny před polednem zastavili 38letého muže, který jel s fiatem. Dechová zkouška vykázala hodnotu 1,08 promile. Čtvrtého řidiče pod vlivem alkoholu zjistili policisté v Rýmařově. Naměřená hodnota u něj byla nejprve 0,10 a po osmi minutách 0,12 promile.
  
                                                                                 
komisař por. Bc. Tušková Pavla

pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem