Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pátrání po pohřešovaných

Ms kraj: Policisté nadále pátrají po pohřešovaných manželích z Bohumína 

Informace o objasnění případu ZDE
 
Policisté i nadále pokračují v pátrání po pohřešovaných manželích z Bohumína na Karvinsku. Pohřešování oznámila policistům v pátek 1. března příbuzná manželů. Karvinští policisté začali ihned s prověřováním informací k nezvěstným osobám. Nevynechali například kontakt s kolegy v Polsku, kde má dvojice známé a příbuzné, a samozřejmě kontaktovali i sdělovací prostředky se žádostí o zveřejnění pátrání.
 
Karvinští policisté byli a jsou neustále v kontaktu s rodinou pohřešovaných. Obecně platí, že i v těchto případech má ale informování zainteresovaných osob nebo médií ohledně aktuálního stavu pátrání své mantinely. Policisté nemohou z pochopitelných důvodů všechny informace týkající se probíhajícího pátrání sdělovat.
 
Vzhledem k charakteru prvotních informací spolupracovali karvinští policisté při pátrání po pohřešovaných od samotného počátku s kolegy z krajského ředitelství. Společně oslovili desítky osob, které mohly mít k případu jakoukoli informaci, analyzovali a nadále detailně analyzují všechny zjištěné i získané informace. Jedná se o intenzivní práci, bez ohledu na to, zda je den, noc či víkend. Krajští kriminalisté si včera věc od kolegů z Karviné převzali, přičemž v pátrání nedošlo k žádné zásadní změně.
 
por. Mgr. Soňa Štětínská
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
12. 3. 2013
 
 
                                                                                                             
 
 

vytisknout  e-mailem