Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Objasněné krádeže

NOVOJIČÍNSKO-v obchodech i peníze z kočárku  

Podezřelým z krádeží zboží z prodejen a peněz z kočárku je 51letý muž z Kopřivnice.

Kopřivničtí policisté prověřují mimo doposud objasněné případy krádeží ještě další, ke kterým se podezřelý doznává, a to nejen na území města Kopřivnice. Vyšetřující policisté prověřují záznamy bezpečnostních kamer zachycující jednotlivé oznámené krádeže a porovnávají je s popisem zjištěného pachatele. Kolik jich bude mít ve skutečnosti na svědomí je věci dalšího šetření.

Nicméně vše nasvědčuje prokazatelně tomu, že dne 7. 9. 2016 a pak 11. 10. 2016 odcizil v prodejně na ul. Štefánikova parfémy a kávy. Po odstranění bezpečnostních obalů prošel pokladnami. Při poslední krádeži v obchodě byl zadržen pracovníkem ostrahy a předán policistům.

Další krádeže se měl dopustit v čekárně zdravotního střediska na ul. Záhumenní. Tady ze zanechaného kočárku odcizil peněženku s tisíci korunou poškozené 32leté maminky a v měsíci srpnu se dopustil v supermarketu na ul. Štefánikova v Kopřivnici krádeže mobilního telefonu v hodnotě 9 tisíc z kabelky uložené v nákupním vozíku poškozené, která vybírala zboží z polic obchodu a vozík měla v těsném dosahu.

Odcizené peníze a část odcizeného zboží použil pro svou potřebu. Přesnou výši trestu určí soud na základě zjištěných skutečností.

Nový Jičín 14.10.2016

por. Mgr. Petr Gřes

komisař/skupina tisku a prevence/Nový Jičín

vytisknout  e-mailem