Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádeže nafty

ÚO Bruntál - nedání přednosti a další zprávy 

Poškodil lak
Od soboty 13. do pondělí 15.8.2011 v Oborné poškodil dosud neznámý pachatel lak na zapakovaném vozidle Volvo. Vyryl čáry do šedého laku až na podklad a to na kapotě blatnících, všech dveřích a rýhou poškodil i světla. Způsobená škoda činí nejméně 20 tisíc Kč.
 
Z traktoru, tatry a kombajnu zmizela nafta
Ve Svobodných Heřmanicích přes noc z neděle 14. na pondělí 15.8.2011 vnikl pachatel do areálu firmy. Na odstavených zemědělských strojích (kombajnu, traktoru i tatry) odstranil zajištění nádrží. Odcizil celkem 250 litrů motorové nafty. Způsobená škoda činí 8 400 Kč.
 
V bytě už televizor není
Krádež televizoru nahlásil včera bruntálským policistům 57letý majitel. V pondělí 15.8.2011 během deseti minut pachatel vnikl do bytu na ulici Dlouhé v Bruntále. Ze zdi v obývacím pokoji poškozenému odcizil LCD televizor a to i s nástěnným držákem. Způsobená škoda činí přes 9 tisíc Kč.
 
Pootevřené okno přilákalo zloděje
Pootevřené okno zaparkovaného vozidla Iveco na ulici Husova v Rýmařově v pondělí 15.8.2011 přilákalo zloděje. Ten i přes pěticentimetrovou mezeru otevřel celé okno a vnikl do vozidla. Odcizil navigaci s nabíječkou, držákem na sklo a při odchodu nezapomněl vzít i mobilní telefon. Způsobená škoda činí 9 tisíc Kč.
 
Peněženku si přisvojil
Nalezenou peněženku s finanční hotovostí 3 tisíce Kč si přisvojil neznámý pachatel.  Majitel ji ztratil v době od 14. do 15.8.2011 v Krnově mezi ulicemi Revoluční a I.P. Pavlova. V ní byla také kreditní karta a doklady. 
 
Z kanceláře zmizely peníze
Krnovští policisté šetří zcizení finančních prostředků z kanceláře domova pro starší osoby. V době od 8. do 15.8.2011 v Krnově ve dvou případech pachatel vnikl bez užití násilí do jedné z kanceláří a odcizil ze zajištěné pokladny celkem přes 19 tisíc Kč. 
 
Nedal přednost a střetl se s nákladním autem
nehoda bruntál tř.práce web.JPG
V 11,24 hodin dne 15.8.2011 v Bruntále na ulici Tř. Práce jel 45letý cizinec s osobním vozidlem Felicia a při vjíždění z místní komunikace na hlavní silnici nedal přednost přijíždějícím nákladnímu vozidlu Man. I přes intenzivní brzdění 51letého řidiče nákladního auta došlo ke střetu. Při nehodě se zranil řidič osobního auta a jeho nezletilá spolujezdkyně. Dechová zkouška u obou řidičů vyloučila požití alkoholu. Způsobená škoda činí 100 tisíc Kč.
 
                                                                                                 komisař por. Bc. Tušková P.
 
 

vytisknout  e-mailem