Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Krajské ředitelství policie Libereckého kraje zná vítěze v soutěži Okrskář roku 2022

KRAJ - Dnes se v Liberci uskutečnilo vyhlášení soutěže Okrskář roku 2022. 

Soutěž Okrskář roku se koná již od roku 2014 a záštitu na dni převzal hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Slavnostního vyhlášení se zúčastnil i zástupce Policejního prezidia ČR plk. Mgr. Petr Sehnoutka, ředitel Ředitelství odboru pořádkové policie, dále jsme v kavárně pošta přivítali hejtmana Libereckého kraje Martina Půtu. Pozvání také přijali členové hodnotící komise, která se skládala nejen z policistů, ale i ze starostů měst a obcí a senátorů: panem senátorem  Ing. Petrem Beitlem, senátorem Ing, Vítem Vomáčkou, náměstkem primátora statutárního města Jablonec JUDr. Markem Řeháčkem, starostou města Frýdlant Ing. Danem Ramzrem, starostou obce Přepeře Ing. Luďkem Sajdlem a starostou města Stráže pod Ralskem panem Mgr. Zdeňkem Hlinčíkem, za policii byla komise složená z  plk. Mgr. Pavla Bartoše, prvního náměstka pro vnější službu ředitele Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, kpt. Mgr. Lukáše Rutha a plk. JUDr. Lukáše Kalenského policistů z odboru náměstka pro vnější službu.

Na Krajském ředitelství policie Libereckého kraje je 205 okrsků, v kterých působí 186 okrskářů. A z těchto 186 okrskářů komise vyhodnotila 10 nejlepších, které ve své činnosti opravdu vynikají, a tento den patřil právě jim.

Úvodního slova se ujal ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje pan plk. Mgr. Libor Špráchal, „děkuji všem za účast v soutěži, velice si toho vážím. Osobně vnímám, jak je vaše práce důležitá a velice si vás vážím i vaší dobře odvedené práce. Velmi mě potěšili vaše znalosti a vědomosti a do budoucna vám přeji mnoho elánu  nejen do práce“. Zdůraznil, že všichni zúčastnění jsou vítězové, neboť vybráni byli skutečně ti nejlepší z nejlepších. Hejtman Libereckého kraje pan Martin Půta v úvodu poblahopřál všem policistům, kteří se soutěže zúčastnili, ocenil jejich nelehkou práci. Prvním třem oceněným hejtman věnoval dukát Svaté Zdislavy, která je patronkou Libereckého kraje, a také patronkou rodinného štěstí, přímluvkyní snoubenců, ochranitelkou manželství a uzdravovatelkou nemocných.

Samozřejmě nechybělo ani poděkování všem zúčastněním od komise, kdy jejich zástupce pan Ing. Dan Ramzer zmínil, „že i v tak náročné době, je velmi potěšen, že se u policistů setkal s perfektními znalostmi jejich práce, ale že vnímá i přesah jejich práce v tom, jak komunikují s občany“. Na závěr byl vítězi prap. Martinu Rybáři předán z rukou plk. Sehnoutky putovní pohár.

  • Vítězem 9. ročníku soutěže „Okrskář roku“ se stal prap. Mgr. Martin Rybář z Obvodního oddělení policie Jablonec nad Nisou.
  • Na druhém místě se umístil nprap. Pavel Jáchim z Obvodního oddělení policie Frýdlant.
  • Třetí příčku obsadil prap. Ondřej Vodička z Obvodního oddělení policie Cvikov.


    ​​1. 2. 2023
    mjr. Mgr. Jana Světlá DiS.
    vedoucí oddělení tisku a prevence KŘP Libereckého kraje
Odkazy do noveho okna

Okrskář 2022 (1)

Okrskář 2022 (1) 

Detailní náhled

Okrskář 2022 (2)

Okrskář 2022 (2) 

Detailní náhled

Okrskář 2022 (3)

Okrskář 2022 (3) 

Detailní náhled

Okrskář 2022 (4)

Okrskář 2022 (4) 

Detailní náhled

Okrskář 2022 (6)

Okrskář 2022 (6) 

Detailní náhled

Komise Okrskář 2022

Komise Okrskář 2022 

Detailní náhled

Soutěžící, hejtman, krajský ředitel a ředitel odboru pořádkové policie PP

Soutěžící, hejtman, krajský ředitel a ře... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem