Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vykradená auta

LIBEREC - Pachatelé zatím unikají. 

Hned dvě auta vykradl v noci z 5. na 6. ledna 2010 neznámý zloděj. Jedno z aut - Peugeot 306 - bylo zaparkované v ulici Nádvorní v Liberci. U něho zloděj rozbil okno a vzal si mobilní telefon, který tam jeho majitel měl, dále pak autorádio a další věci.
V téže době bylo vykradeno ještě Peugeota v sousední ulici, v ulici Ježkova. U něho pachatel také rozbil okno a vzal z něj cukrovinky. Způsobená škoda přesahuje čtyřicet tisíc korun.

Ve Vesci bylo vykradené ještě další auto, tentokrát Škoda Felicie. Auto bylo zaparkováno ve dvoře u domu ve Staré Rochlické. Zmizely z něho doklady, dalekohled, nabíječka k telefonu a brýle.

Vloupání do vozidla řeší také policisté z Vápenky. Zloděj tam v ulici Sušické vykradl Škodu Felicii, která stála před domem. Uvnitř byl batoh, který byl pro pachatele zřejmě motivem k vloupání. V něm měl majitel auto veškeré potřebné zařízení pro instalaci internetu. Způsobená škoda dosahuje téměř patnácti tisíc korun.

Všem případům se policisté věnují a prošetřují je, a to i ve spolupráci s kriminalisty. Pachatelům v případě dopadení hrozí obvinění z krádeže a až dvouletý trest odnětí svobody.

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz     974 461 207

vytisknout  e-mailem