Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované třináctileté dívce

KRAJ VYSOČINA: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce.

Třináctiletá dívka byla naposledy viděna svými příbuznými v pátek 1. června v místě trvalého bydliště ve Znojmě, odkud ráno odešla. Ve stejný den se zřejmě ve večerních hodinách nacházela v obci Častohostice na Třebíčsku. Dívka o sobě svým blízkým od včerejšího rána nepodala žádnou zprávu. Ihned po přijetí oznámení o pohřešování dívky vyhlásili policisté po nezletilé celostátní pátrání, do současné doby se dívku nalézt nepodařilo.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 150 centimetrů, štíhlé postavy. Vizuálně vypadá starší, než ve skutečnosti je. Má světle hnědé vlasy a modré oči. Dívka má výraznější akné a hůře vyslovuje písmena R a Ř. Na sobě měla naposledy oblečené černobílé šaty nad kolena s bílým vrchním dílem, růžové tenisky značky Nike a u sebe měla růžovošedý batoh.

Ihned po přijetí oznámení o pohřešování dívky, zjistili policisté všechny důležité dostupné informace a okamžitě začali po dívce pátrat. Informace o pohřešování s jejím popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté pohřešovanou dívku hledali na území města jejího trvalého bydliště, v lokalitě obce Častohostice a jejím širokém okolí, prověřili autobusové a vlakové spoje, další příbuzné i známé dívky a pátrali po ní i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet.

Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že by se pohřešovaná dívka mohla nacházet ve společnosti patnáctiletého chlapce, po kterém je rovněž vyhlášeno celostátní pátrání a také k němu policisté uvítají informace k jeho současnému pobytu nebo pohybu. (informace k chlapci jsou zveřejněny na odkaze: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=10230119180613 )

Jako možný pohyb pohřešované dívky by mohla být trasa mezi obcí Častohostice na Třebíčsku a Znojmem. Dále policisté zjistili poznatky, že se mohla pohybovat v obci Pavlice nebo jejím okolí, kde rovněž po dívce policisté pátrali. Další obcí, kde má dívka příbuzné a mohla by sem mířit, jsou Moravské Budějovice.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=22110601181610

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná třináctiletá dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

2. června 2018

vytisknout  e-mailem