Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Loupežné přepadení čerpací stanice

TŘEBÍČSKO: Po pachateli policisté pátrají 

Třebíčští kriminalisté pátrají po pachateli, který v Třebíči přepadl čerpací stanici. S žádostí o spolupráci při jeho dopadení se obracejí na veřejnost.

Ke spáchání loupeže došlo dnes, v pátek 15. listopadu. Před třetí hodinou ráno přišel na čerpací stanici na ulici Velkomeziříčská pachatel a se zbraní v ruce požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. S částkou několik tisíc korun poté z místa utekl. Ke zranění osob nedošlo.

Ihned po přijetí oznámení o loupeži vyjely do lokality policejní hlídky a začaly okamžitě po pachateli pátrat. Závažný případ prověřují třebíčští kriminalisté. Provedli ohledání místa činu, důkladné šetření a zajistili stopy. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Po pachateli kriminalisté intenzivně pátrají.

Obracíme se zároveň na veřejnost s žádostí o spolupráci při objasňování tohoto závažného trestného činu. Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout jakékoli informace směřující k objasnění případu, aby se přihlásili na tísňové lince 158. 

Za spáchaný zvlášť závažný zločin loupeže hrozí pachateli trest odnětí svobody až na deset let.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

15. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem