Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická havárie - 2. DODATEK

RYCHNOVSKO - Celkem tři mrtví ze sobotní havárie osobního vozidla 

2. AKTUALIZACE: Policisté obdrželi další smutnou zprávu, že 20letý spolujezdec - bratr zemřelého řidiče BMW, na následky zranění také zemřel v nemocnici.

AKTUALIZACE: Policisté obdrželi informaci, že 22letý řidič BMW, který havárii pravděpodobně zavinil, v nemocnici na následky zranění zemřel.

Hroška 21.4.Včera 21.4.2012 krátce před půlnocí byla na operační středisko nahlášena havárie osobního vozidla. K havárii došlo asi 1 km za obcí Hroška směrem na Trnov. Svědek z osobního vozidla zn. Peugeot, kterého řidič havarovaného vozidla BMW předjížděl těsně před havárií velkou rychlostí, uvedl, že řidič BMW po jeho předjetí vlevotočivé zatáčce dostal smyk, vyjel ze silnice a narazil do stromu. V havarovaném autě cestovalo 5 mladíků (89. - 91. ročník), čtyři z Královéhradecka a jeden z Ústeckoorlicka, kteří jeli z noční směny. Jeden z nich, vzadu sedící, na místě svým zraněním podlehl, řidič a spolujezdec utrpěli těžké zranění, ostatní lehké.
Z důvodu těžkého zranění nemohl být u řidiče na místě vyloučen ani potvrzen alkohol.
Silnice byla více jak na dvě hodiny zcela uzavřena. Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Přesná příčina havárie je v šetření Dopravního inspektorátu a kriminalistů Rychnova nad Kněžnou.

Tragické dopravní nehody

por. Iva Kormošová
22.4.2012, 12:50

Odkazy do noveho okna

Rych novsko

Hroška 21.4. 

Detailní náhled

Rychnovsko

Hroška 21.4. 

Detailní náhled

Rychnovsko

Hroška 21.4. 

Detailní náhled

Rychnovsko

Hroška 21.4. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem