Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy, Kancelář ředitele

Žadatel si podal žádost dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve které žádal o poskytnutí informací z jednání o zavedení projektu „Školní ulice v Radotíně“ na území MČ Praha 16 konaného dne 14.8.2023 mezi zástupci Úřadu MČ Praha 16, MČ Praha 16, zástupcem MHMP, PČR a MP hl. města Prahy. 1. Jakým způsobem byl s Policií ČR komunikován zápis z jednání ze dne 14. 8. 2023 a kdy byl zápis Policii ČR zaslán? 2. Bylo ještě další jednání s Městskou částí Praha 16, či Úřadem městské části, kterého se zástupci Policie ČR účastnili, kdo byl na jednání přítomen, co bylo dohodnuto, byl sepsán k takovým jednáním zápis? 3. Zúčastnili se jednání všichni jmenovaní zástupci Policie ČR? 4. Odpovídá obsah zápisu obsahu jednání dne 14. 8. 2023? Pokud má Policie ČR vyhodnocení, které bylo vydáno MČ Praha 16, žadatel žádal o poskytnutí tohoto vyhodnocení. 

Žadateli byly informace poskytnuty a to:

Ad1/ Zápisy z obdobných jednání policie nevyžaduje, neboť resumé těchto zápisů není pro vydání stanoviska z hlediska bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích žádným způsobem závazné. Zápis tedy nebyl komunikován ani oficiální cestou zaslán.

Ad2/ 1 x týdně dochází k setkání dopravního inženýra KŘP se zástupci silničního správního úřadu, kde je projednávána veškerá aktuální dopravně inženýrská problematika a žádosti jednotlivých subjektů (uzavírky, zvláštní užívání, místní a přechodné úpravy provozu). Z těchto setkání se zápis nevyhotovuje.

Ad3/ Ano.

Ad4/ Ano.

Stanovisko k případné trvalé úpravě provozu bude vydáno až po předložení písemného vyhodnocení, požadovaném v písemném stanovisku č. j. KRPA-227185-2/ČJ-2023-0000DŽ ze dne 16. 8. 2023.

vytisknout  e-mailem