Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Kradli parfémy přímo za provozu

LIBEREC - Během chvilky jich odcizili za patnáct tisíc. 

V sobotu večer vstoupila do obchodu značkových parfémů Fann v Nákupním centru Nisa dobře vypadající dvojice - muž a žena. Prodavačka se jich hned ujala, aby zjistila jejich přání. Jak muž, tak i žena anglicky odpověděli, že se pouze dívají. Dvojice se dívala na různé parfémy a pak se muž dotazoval na jeden z parfémů, zejména na jeho cenu. Poté, co mu cenu ukázala na krabičce, vrátila se zpět k pokladně. V tu chvíli se již dvojice chystala z parfumérie odejít. Prodavačka se hned zaměřila na místo, kde byl parfém značky Versace, na který se muž dotazoval a zjistila, že je místo prázdné. Ihned zpozorněla a podívala se na muže a ženu. Ti jí, už česky, ředli na shledanou a odešli. Prodavačka ihned zkontaktovala ochranku a běžela za dvojicí. Oba měli velmi naspěch a mířili do podzemních garáží.
Prodavačka se vrátila zpět do prodejny, kde ji čekalo další překvapení. Dvojice totiž neodcizila pouze jeden parfém, ale ještě dalších deset, a to zejména od značky Dior a  Givenchy. Nejdražší parfém byl od značky Givenchy, jehož prodejní cena byla přes tři tisíce korun. Dvojice odnesla parfémy za patnáct tisíc korun.

Podle prodavačky mohlo být muži kolem 30 let, byl velmi štíhlý, vysoký asi 185 cm. Měl krátce střižené hnědé vlasy. Na sobě měl černou látkovou bundu, tmavé džíny a boty. Přes rameno měl zavěšenou světlou látkovou tašku.
Ženě mohlo být kolem 25 let. Byla rovněž štíhlá, vysoká asi 160 cm. Vlasy měla hnědé, vlnité, sčesané do culíku. Na sobě měla bílou zimní bundu s kapucí, krátkou sukni a vysoké černé kozačky
Dvojice prý vypadala velmi slušně, dělala dobrý dojem.

Tato slušně vypadající dvojice je však podezřelá z krádeže parfémů za patnáct tisíc korun. Policisté nyní provádějí nezbytná šetření,  na základě kterých by bylo možné dvojici ztotožnit a dopadnout.

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz    974 461 207

vytisknout  e-mailem