Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl v nemocnici

CHOMUTOV - Sebral peníze a utekl, Vyhrožuje..... 

Kradl v nemocnici

Policisté v Kadani sdělili podezření z krádeže muži ve věku 32 let z Klášterce nad Ohří. Ve středu totiž kradl v místní nemocnici. Z nočního stolku poškozeného odcizil finanční hotovost ve výši jeden tisíc korun a následně s lupem utekl. Vyšetřování nadále pokračuje.

Vyhrožuje

Jirkovští policisté prověřují jednání 37letého muže z Otvic. Poškozená uvedla, že jí muž delší dobu vyhledává v místě trvalého bydliště, při setkání dochází k napadání a výhrůžkám. Stejně tak vyhrožuje muž i její dceři a matce. Z obavy o zdraví své i svých blízkých došla ženě trpělivost a obrátila se na policii. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako nebezpečné pronásledování a vyhrožování.

Z bytu pěstírna

Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a  psychotropními látkami a jedy obvinili kriminalisté v Kadani 37letého muže z Klášterce nad Ohří. V užívaném bytě pěstoval konopí. Při provedené domovní prohlídce policisté zajistili stan pro indoorové pěstování rostlin, hnojivo, osvětlení a další věci. Kromě toho z místa odvezli také šestnáct kusů vzrostlých rostlin konopí a další usušené rostliny. Dále také v bytě  přechovával v množství větším než 10 g pro vlastní potřebu marihuanu. Uvedené věci budou podrobeny znaleckému zkoumání. Muž si obvinění převzal a po nezbytných úkonech byl propuštěn na svobodu. Vyšetřování nadále pokračuje.

24.března 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem