Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže, zpronevěra, nehoda

KARLOVARSKÝ KRAJ - Kradl erotické zboží 

KARLOVY VARY - Kradl věci ve vozidle
Policisté z Ostrova nad Ohří zahájili úkony trestního řízení a sdělili podezření z krádeže 30letému muži. Podezřelý měl se svým komplicem v červenci 2012 odcizit z motorového vozidla Fiat Uno modem se SIM kartou a pánskou plátěnou bundu v celkové hodnot 1 600 Kč.
Policisté řeší krádež ve zkráceném přípravném řízení. Podezřelému hrozí za krádež až dvouleté vězení.
 
KARLOVY VARY - Zpronevěřil peníze
Ze zpronevěry sdělili karlovarští kriminalisté podezření 41letému muži z Plzně. Podezřelý měl od srpna do září 2009 na různých místech jak v Karlovarském, tak i Plzeňském a Středočeském kraji dopouštět zpronevěry jako obchodní zástupce firmy. Podezřelý firmu zastupoval v prodeji textilního zboží. Finanční prostředky vybrané u sedmi klientů si měl ponechávat pro vlastní potřebu. Firmě tak vznikla škoda ve výši necelých 40 tis. Kč.
 
CHEB –  Kradl erotické zboží
V dubnu 2012 došlo k vloupání do prodejny se sexuálními pomůckami v Chebu. Chebští kriminalisté sdělili v listopadu 2012 51letému muži podezření z krádeže. Podezřelý je v současné době ve výkonu trestu ve věznici za jiný trestný čin.
Muž měl poškodit vstupní dveře do prodejny a odcizit VHS kazety uložené v polici, finanční hotovost v korunách a Eurech, notebook, DVD přehrávač a dále měl odcizit 2 erotické pomůcky tzv. nafukovací panny. Celková škoda je předběžně odhadnuta na částku přesahující 9 tis. Kč.
 
SOKOLOV - Nedal přednost vozidlu na hlavní silnici
V Sokolově na křižovatce ulic Sokolovská a Slovenská došlo 28. Listopadu 2012 v 16:30 hodin k dopravní nehodě mezi dvěma osobními vozidly. Řidič vozidla Opel jel po ulici Slovenská a při odbočování vlevo nerespektoval dopravní značku dej přednost v jízdě a střetl se s vozidlem Škoda, které jelo po hlavní silnici. Při nehodě naštěstí nedošlo ke zranění. Škoda na obou vozidlech je vyčíslena na 130 tis. Kč. Provedená dechová zkouška vyloučila požití alkoholu před jízdou u obou řidičů.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
29. 11. 2012
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem